O nama

Firma Tonimir transport international d.o.o. TTI d.o.o. osnovana je 21.2.1990. godine. Firma je u 100% privatnom vlasništvu, a osnivač firme je Dragutin Kranjčec.

Firma je od samih početaka orijentirana na primarnu djelatnost prijevoza u cestovnom teretnom prometu roba svih vrsta. Posebno smo se specijalizirali za prijevoz viseće konfekcije i tekstilnih roba svih vrsta te smo na tom području kroz ove godine postali lider na hrvatskom ali i širem tržištu u regiji.

Na početku poslovanja, firma je razvila partnerski odnos sa njemačkom logističkom kompanijom Johann Birkart, koja je bila i ostala lider u logisitici konfekcije. Kroz godine je kompanija mijenjala ime u Birkart Globistics, Thiel fashion lifstyle, da bi se sada zvala Logwin.

U današnje vrijeme napretka logističkih procesa, dio smo međunarodne mreže koja je vodeća u logistici odjeće i ostale konfekcije po čitavoj Europi i u mogućnosti smo pružiti visoki nivo usluge od proizvođača do krajnjeg kupca po sistemu „Supply chain management“.

Kroz godine smo najveću pažnju usmjeravali na kvalitetu naših usluga i zadovoljstvo naših kupaca i korisnika.

Stoga nam se možete obratiti s punim povjerenjem jer ste sigurni da će vaša roba biti stručno i kvalitetno distribuirana i dovezena do vas ili vašeg kupca.

Trenutno firma posjeduje vozni park od 31 vozila, te zapošljava 61 djelatnika koji su stručni, educirani, profesionalni, maksimalno usredotočeni na ispunjavanje najviših zahtjeva kvalitete izvršenja usluga prema našim korisnicima.

U tom cilju govori i certificiranje našeg sustava upravljanja kvalitetom prema ISO9001.

Dakako da naši djelatnici i mi kao firma vodimo računa i o našem okolišu kako bi prirodu sačuvali za buduće generacije, a o čemu svjedoči i sustav upravljanja okolišem ISO14001.