Skladište

Nalokaciji u Varaždinskim Toplicama na raspolaganju je oko 1000m2 zatvorenog skaldišnog prostora. Također je na raspolaganju i 5000m2 otvorenog skladišnog prostora.

U sklopu skladišta nalazi se i javno carinsko skladište tipa A koje se prostire u zatvorenom skladištu na 300m2 i na otvorenom skladištu oko 1500m2.

U cilju pružanja visoke kvalitete usluge, skladište je opremljeno sa regalima i posebnim regalima za skladištenje viseće konfekcije.

U mogućnosti smo pružiti sve usluge skladištenja i manipulacije necarinskom i carinskom robom:

  • skladištenje necarinske robe
  • skladištenje carinske robe u javnom carinskom skladištu tipa A
  • skladištenje tekstilne robe na vješalicama
  • usluge pretovara, istovara i manipulacije robom
  • usluge viličarem, diesel, električni i ručni

Sigurnosne reference skladišta

Kompletno vanjsko i unutarnje skladište pokriveno je sa video nadzorom 0-24h koji je priključen na sigurnosni sustav praćenja zaštitarske tvrtke.

Također unutarnje skladište je opremljeno dodatno sa alarmnim sustavom i protupožarnim sustavom koji su priključeni na nadzorni sustav zaštitarske tvrtke.

Kompletno vanjsko skladište je ograđeno industrijskom ogradom visine 2 metra i osvijetljeno čitavu noć te je osigurana ophodnja zaštitarske tvrtke kako bi imali pod nadzorom vozila i robu.

Skladište je također opremljeno sa 4 hidraulične pretovarne rampe sa gumenim „dock shelterima“ kako bi se omogućio prihvati različitih vrsta kamiona za utovar-istovar i kako bi roba bila zaštićena od atmosferskih utjecaja prilikom manipulacije istom.

Kontakt:
T 00385 42 633 016
F 00385 42 633 017
mail: skladiste@tti-group.com